×
Clear Filters
Filter

Active Gym Battle rope 12 m х 38 mm 12 m х 50 mm

8,550.00 ден11,900.00 ден

ACTIVE GYM BATTLE ROPE
Со користењето на BATTLE ROPE се активираат сите мускулни групи, најмногу се користат во функционален тренинг.
Вежбите со BATTLE ROPE помагаат да се развијат мускулите на рамената, го зајакнуваат зафатот на зглобовите, ги зајакнуваат мускулите на нозете, а истовремено развиваат и јачина, агилност и координација.
Овој реквизит е погоден за кросфит, а особено за спортисти ангажирани во боречки вештини.
Интензивен тренинг со правење „бранови“, разни кружни движења, удари со јажето на подот и други им помагаат на мускулите да работат интензивно.
Ваков интензивен тренинг ви овозможува да согорите калории брзо и ефикасно, а изведувањето вежби со овој реквизит само околу 10 минути може да се спореди со ефектот на најинтензивниот трегнинг.

*Исклучително разнолика алатка за тренинг, идеална и за почетници и за напредни спортисти
*Работа на многу мускулни групи во исто време, што значи постигнување на подобри резултати, за помалку време.
*Зголемен аеробен капацитет
*Зголемена сила и моќ
*Погоден за внатрешна и надворешна употреба
Видови:
должина од 12 m – дијаметар 38mm и 50mm

Clear