×
Clear Filters
Filter
SKU: A0048.

Active Gym Fitness mat 140 х 60 х 0,9 cm

2,200.00 ден

ACTIVE GYM FITNESS MAT се дизајнирани за вежбање аеробик, фитнес, пилатес, јога, гимнастика и други спортови. Имаат мека, нелизгава површина, што ви овозможува безбеден тренинг.
 
ACTIVE GYM FITNESS MAT нуди највисок квалитет на фитнес мат на пазарот. Зошто?
Затоа што тоа е единствена фитнес подлога која е дизајнирана по специјална еко-технологија на еластична гума со акрилни навиои. Целта на ова серија на ACTIVE GYM FITNESS MAT е да постигне задоволителна јачина, густина, дозирана еластичност и прецизен степен на обновување при тренинг на лица со која било телесна тежина.
☑️ со еколошки квалитети на материјалот, што создава дополнителен комфор за време на тренинг. Отпорен на мирис и влага добиени како резултат на потење;
☑️ отпорен на притисок, влага, високи температури и прашина.

Out of stock