×
Clear Filters
Filter
SKU: A0039.
Category: .

Active Gym Plyo boxes (сет- 4 парчиња)

38,780.00 ден

ACTIVE GYM PLYO BOXES / сет од 4 парчиња (15cm, 30cm, 45cm, 60cm)

ACTIVE GYM PLYO BOXES платформи се достапни во четири различни висини, 15cm, 30cm, 45cm, 60cm, кое ги прави идеални и за почетници и за напредни.
Овие реквизити се одличен начин за да се стекне флексибилност, сила и издржливост при секој тренинг.

Она што ги прави ACTIVE GYM PLYO BOXES идеални за сите корисници е тоа што се елиминира стравот од повреда, благодарние на густото јадро и трајните надворешни винилни слоеви, кои штитат од повреди.

Платформите се креирани за планометриски вежби, вежби со повеќе повторувања.

Постојат четири висини 15cm, 30cm, 45cm, 60cm кои можат да бидат наредени заедно едни над други, за да се добие различно ниво.
Благодарение на флексибилноста во повеќе зони на употреба, ACTIVE GYM PLYO BOXES им нуди широк опсег на фитнес вежби, кои ќе им помогнат во брз напредок на своите корисници.

*Одлични за вежби со повеќекратни повторувања
*Густо јадро кое штити од повреди
*Димензии на платформа за скокање: 89cm x 74 cm (должина х ширина)
*Димензии на висини: 15cm / 30cm / 45cm / 60cm

3 in stock