×
Clear Filters
Filter

Active Gym Semi Pro Magnetic Cross Trainer

58,670.00 ден

Неверојатен кардио уред кој ќе ви овозможи да трошите калории во удобноста на вашиот дом и да ја подобрувате вашата форма секој ден. Овој уред располага со 9 нивоа на тежина, за да ги задоволи потребите на секој.
Со еден уред може да ги постигнете ефектите од дури 3 фитнес уреди. ACTIVE GYM SEMI PRO MAGNETIC CROSS TRAINER
овозможува природно движење на телото, го зајакнува кардиоваскуларниот систем и придонесува за подобрување на целокупната физичка состојба.
Истовремено влијае на зајакнување на горниот и долниот дел од телото
Со правилно користење можете да потрошите и до 820 калории за еден час
Стопете ги масните наслаги побрзо отколку што сте сонувале, вежбајќи безбедно во вашиот дом.

*Magnet/PMS
*Движење: ремен
*Висина на подлога за нозе: 20см
*Растојание помеѓу стапала: 19,5см
*Нивоа на отпор: 9
*Показатели: Време, брзина, километри, калории, пулс
*Тежина: 62,3 кг
*Димензии: 159х66х167см
*Димензии на пакување: 162,5х45,5х115см

ПРОМО Цена: 945€

 

2 in stock