×
Clear Filters
Filter

Active Gym Strong Chin up bar

5,115.00 ден

Active Gym Метален лост

Active Gym Метален лост е универзален уред кој е удобен за монтирање во домот, канцеларија или фитнес сала. Идеален е за квалитетен тренинг на мускулите на грбот.

Овој лост е произведен од висококвалитетен метал, отпорен на надворешни оштетувања.

Тренингот со помош на овој лост, работи на повеќе групи на мускули: на грбот, раце и гради.

 

*Издржува товар до 150кг;

*Компактна форма и големина;

 

* Потребна е монтажа за овој продукт!