×
Clear Filters
Filter

Active Gym Treadmill Curve Treadmill

232,500.00 ден

ACTIVE GYM CURVE TREADMILL со својот дизајн на заоблена патека за трчање ќе ви овозможи незаборавно искуство, кое наликува на кардио тренинг во природа.
Благодарение на „заоблениот“ дизајн корисникот самостојно го определува оптоварувањето. Работејќи на основните физички квалитети, гарантира брзо зголемување на продуктивност со развивање моќ, брзина, издржливост и агилност.

*Целосна безбедност при тренинг, блгодарение на ергономскиот дизајн што придонесува за правилна положба на телото при користење на уредот.

Информации за уредот:
*Тежина: 140kg
*Максимална тежина на лицето кое тренира: 180kg
*Потребен простор за овој уред: 90cm x 185cm x 152cm

 

Resistance System: 8 levels
Heart rate: Hand sensor/Telemeter
Digital display: Time/Speed/Distance/Calories/Pulse
Treadmill dimension: 1700x880x1700mm
Running belt dimension: 1500x430mm
Packing dimension: 1800x950x650mm=1.11CBM
Net weight: 165kg
Gross weight: 200kg
Maximum user weight: 180kg