×
Clear Filters
Filter

Active Gym Air Bike

74,915.00 ден

Active Gym Air Bike во моментот е најпопуларниот статичен велосипед. Вистинскиот квалитет на овој уред е резултат на повеќегодишни истражувања и реализирање на идеите на најдобрите професионални спортисти и ентузијасти, кои го собрале своето искуство и знаење на едно место.

Active Gym Air Bike го заработи прекарот „Голем убиец“ (во позитивна смисла), бидејќи е создаден за согорување на максимум калории во најкраток можен рок.

Она што дополнително го разликува Active Gym Air Bike од останатите статични велосипеди, е фактот дека неговото оптоварување се зголемува пропорционално со зголемената брзина на педалите. Не постои лесна зона за „вртење“, колку побрзо ги вртите педалите, толку е поголем отпорот.

Active Gym Air Bike овозможува два типа на тренинг: тестирање на издржливост и тренинг со висок интензитет.

Систем на движење: Воздух – 12 нивоа
Дисплеј: Време/Повторувања/Калории
Air Bike димензии: 1300x594x1234mm
Димензии на пакување: 1300x480x970mm=0,60CBM
Нето тежина: 44kg
Вкупна тежина: 50kg
Максимална тежина на корисникот: 150kg

 

4 in stock