НЈДОБРАТА КАРДИО ОПРЕМА

Пронајдете ги справите кој најмногу ви одговараат
со Active Gym, Techno Gym и Life Fitness овде.

СИТЕ ВИДОВИ статични велосипеди

За професионална и полупрофесионална употреба.
Air Bike, Spinning Bike, статични велосипеди
и орбитрек пронајдете ги овде.

СИТЕ ВИДОВИ
ТЕГОВИ
СИТЕ ВИДОВИ
ШИПКИ
Цела опрема на едно место

Повеќе разновидност од било кога со нашите справи и аксесоари за вежбање. Зголемете ги капацитетите на вашето тело
и тестирајте ги вашите лимити.

Фитнес топки
Фитнес топки од сите димензии и тежини
Plyo Box
Сетови од 3 или 4 парчиња
Аксесоари
Ластици, јажиња, ролери, ракавици, степери…
Бенч клупи
Високо квалитетни и неопходни за фитнес