×
Clear Filters
Filter

Гумена подлога за фитнес салa

19,200.00 ден

Гумена подлога за фитнес салa од 6mm има висока отпорност на абење, истата е многу флексибилна и максимално отпорна на механички оптоварувања.
Подлогата не се оштетува при паѓање на тешки предмети, брзо ја враќа својата оригинална форма во случај на оптоварување.

Гумена подлога за фитнес салa од 6mm е универзална подлога која е погодна за секоја фитнес сала.
Цврстината на подлогата е избалансирана, со што заштитниот слој ја штити од еветуално ошетување, истовремено обезбедувајќи комфор за лицата кои тренираат.

Ова подлога исто така може да се користи за покривање на оштетени подови, керамички плочки, паркет и други површини на кои им е потребна заштита.

Информација за продуктот:
*Висок квалитет на гумена подлога со дебелина од 6mm, погодна за вашиот фитнес центар, хотел или за домот (мултифункционална употреба);
*15% бел epdm;
*Изолација од бучава и анти-шок;
*Отпорен на абење;
*Удобно за употреба без чевли:
*Големина на ролна: 1000cm x 100 cm – должина х ширина (10m должина х 1m ширина)
*Инсталација: лепење
*Наведената цена се однесува за 1 ролна од 10m должина х 1m ширина