×
Clear Filters
Filter
SKU: A0041.
Category: .

Active Gym Plyo box 3 in 1

13,020.00 ден

3 во 1 платформа Soft Box Active Gym

Active Gym Multi-Plyo Soft Box е со стандардни димензии, удобни за изведување на повеќе видови вежби – 51 см х 61 см х 75 см. Најмногу се користи во кросфитот и други групни тренинзи.

 

Дизајнот со три различни висини, им дозволува на корисниците да ја адаптират кутијата за различни видови на вежби.

 

Дизајнот на Soft Box и густото јадро ја постигнува вистинската рамнотежа меѓу тврдина и стабилнсот, додека корисникот изведува вежби со повеќекратни повторувања.

 

*Одличен дизајн;

*Три различни висини во една кутија;

*Трајна обвивка, лесна за чистење;

*Мекото јадро го апсорбира ударот, минимилазирајќи го ризикот од повреда;

*Различните големини им овозможуваат на корисниците брз напредок и заштедување на простор;

2 in stock