×
Clear Filters
Filter
SKU: A0056.

Active Gym Power bands 6,4 mm 13 mm 22 mm 32 mm 45 mm 64 mm 83 mm

720.00 ден2,650.00 ден

Active Gym Power bands 6,4 mm 13 mm 22 mm 32 mm 45 mm 64 mm 83 mm

6.4 mm = 4 – 10 kg
13 mm = 5 – 15 kg
22 mm = 8 – 23 kg
32 mm = 15 – 36 kg
44 mm = 23 – 54 kg
64 mm = 27 – 68 kg
83 mm = 35 – 79 kg

Информација за производот:
• Достапно во 7 големини
• Ширината варира, што го одредува отпорот – колку е поширок опсегот, толку е поголем отпорот
• Беспрекорна латекс гума
• Многу издржлив
• Може да се користи со Олимписки, Trap и заоблени шипки
• Може да се користат самостојно или со мали тежини

Основни функции:

• Обука за брзина
• Брзи вежби
• Отпор при скок
• Како алтернатива на постоечките вежби со сајли
• Превенција и рехабилитација
• Специфичен спортски тренинг како ММА

Силата на отпорот:
Отпорите се за еден опсег и се еднакви на приближниот товар со мало издолжување и на максимално издолжување (или максимално оптоварување)

Clear