×
Clear Filters
Filter
SKU: A0050.

Active Gym TRX Full kit

4,320.00 ден

TRX Full KIT Active Gym
Практичен и универзален TRX Active Gym е совршен за тренинг во домашни услови, во природа или во сала.
TRX Active Gym овозможува вистински тренинг за сите мускулни групи. Популарноста на овој фитнес аксесоар и неопходноста во тренинзите за сила, се потврдени од страна на професионални спортисти.TRX Active Gym активира широк спектар на мускулни групи во исто време, подобрувајќи го здравјето и мобилноста на целото тело.

*Проектиран за тренинг во домашни услови, природа или сала
*TRX има квалитетни гумени држачи со густа текстура, лента, прилагодливи држачи за стапала.
*TRX гарантира подобрување на мускулите и кардиоваскуларниот систем, дејствувајќи врз физичката состојба на корисникот.

6 in stock