×
Clear Filters
Filter
SKU: S0030.

Active Gym Dual Adjustable Pulley

134,558.00 ден

Tech Pro Dual Adjustable Pulley
Благодарение на дизајнот и напредната биомеханика, Dual Adjustable Pulley Tech Pro ви овозможува изведување на најрзалични вежби за сите мускулни групи, за максимизирање на резултатите.
Tech Pro е опрема дизајнирана за спортисти и ги исполнува највисоките стандарди за биомеханика, ергономија и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски перформанси.
Ова справа нуди континуитет и непречено движење. Специјалното еластично јаже го кочи ефектот на инерција и му овозможува на корисникот безбедно и ефикасно изведување на најразновидни вежби.
Специјалниот механизам овозможува јажето да се прилагоди со една рака без напор, а во зависност од висината и видот на вежбите кои се изведуваат, може да се изберат неколку можни позиции на јажето.

Спецификации:
Должина (мм | инчи): 1450 | 57
Ширина (мм | инчи): 1196 | 47
Висина (мм | инчи): 2324 | 91
Стандардна тежина (kg | lbs): 35 x 2 | 70 x 2
Тежина (kg | lb): 653 | 1440