×
Clear Filters
Filter

Tech Pro Magnetic Spinning Bike

55,445.00 ден 52,400.00 ден

Спининг велосипед Tech Pro Magnetic Spinning Bike
Спин велосипедот кој прави кружни движена околу еден единствен динамичен диск, симулира успешн тренинг како во домашни услови, така и во фитнес сала. Има повеќе нивоа на отпор, кои гарантираат успешен кардио тренинг.

*Повеќе нивоа на отпор;
*Висината и положбата на седлото и рачките може да се регулират;

Замав:17.4kg
Големина на уредот: 1171*589*1047mm
Систем на придвижување: 6 парчиња PLOY-V ремен со челичен кабел