×
Clear Filters
Filter

Active Gym Ластик – сет од 3 парчиња S, M, L

2,200.00 ден 1,540.00 ден

ACTIVE GYM ЛАСТИК – СЕТ ОД 3 ПАРЧИЊА S, M, L

Blue Ластик L – 40kg
Ширина: 8cm
Должина: 43cm
Ниво: Лесно

Pink Ластик М – 60kg
Ширина: 8cm
Должина: 37,5cm
Ниво: Средно

Grey Ластик S – 75kg
Ширина: 8cm
Должина: 33cm
Ниво:Тешко