×
Clear Filters
Filter
SKU: HPAMR2019.

Active Gym Semi Pro Air Magnetic Rower

49,520.00 ден

Active Gym Semi Pro Air Magnetic Rower
*Air/Magnet
*Нивоа на отпор: 10 нивоа рачно / 16 нивоа со мотор
*Програми: 21 (PMS)
*Показатели: Време, брзина, километри, калории, пребројување и скенирање;
*Опционално: Wireless мерач на пулс;
*Тежина: 33,1 кг;
*Максимална тежина на лицето кое тренира: 120кг;
*Димензии: 212х49,5х88,5см;
*Димензии за пакување: 119,5х28х80см;