×
Clear Filters
Filter

Active Gym Resistance bands set (Цената вклучува 5 парчиња)

1,500.00 ден

ACTIVE GYM RESISTANCE BANDS SET

Фитнес ластици ACTIVE GYM RESISTANCE BANDS SET се одлично решение кога станува збор за тренинг во домашни услови. Можат да се користат за исклучително голем број на вежби, кои го активираат целото тело и не заземат простор.

Со користењето на различни видови ластици можеме да постигнеме сè поголема отпорност на мускулите, а со тоа да постигнеме оптимална цел за зајакнување, еластичност, губење тежина или мобилност.

Забелешка: цената вклучува 5 парчиња ACTIVE GYM RESISTANCE BANDS

7 in stock