×
Clear Filters
Filter

Active Gym Semi Pro Magnetic Bike

68,200.00 ден

Додека ја гледате омилената серија во удобноста на вашиот дом, вртење педали на статичен велосипед е секогаш добра идеја.
Можеме да го користиме овој одличен уред за загревање или за сериозен кардио тренинг. Со користењето на SEMI PRO MAGNETIC BIKE ги оптеретуваме главно нашите квадрицепси, но ако сакаме да ги обликуваме мускулите на бутовите, тоа е можно кога го користите уредот во исправена положба.
Современите ергометри ви овозможуваат да изберете соодветна програма, оптимална брзина и мерење на отчукувања на срцето. Екранот на уредот постојано ви дава информации за вашиот напредок и ориентација колку сте блиску до постигнување на посакуваната цел.

Active Gym Semi Pro Magnetic Bike
*Magnet/PMS
*Движење: ремен
*Нивоа на отпор: 9
*Показатели: Време, брзина, километри, калории, пулс
*Тежина: 40 кг
*Максимална тежина на лицето кое тренира: 120кг
*Димензии: 114,5х57х137,5см
*Димензии на пакување: 120,5х28,5х73см

1 in stock