×
Clear Filters
Filter
SKU: C0005.

Active Gym Rower

71,938.00 ден

ACTIVE GYM ROWER е ефикасен кардио уред кој имитира движења на веслање, активирајќи ги мускултие на целото тело

Со ACTIVE GYM ROWER согорувањето на калории се одвива исклучително брзо. Односно 30-минутен енергичен тренинг со ACTIVE GYM ROWER може да согори 255 калории, кај човек со тежина од околу 60kg, или 377 калории кај човек со тежина од околу 80kg.

Користењето на ACTIVE GYM ROWER е тренинг во кој учествуваат сите големи групи на мускули: мускулите на грбот , на рацете и на нозете. Вежбањето со ACTIVE GYM ROWER ќе ви помогне да ги намалите болките во грбот и да ја подобрите целокупната физичка состојба.

Постојат десет нивоа на магнетна отпорност, овозможувајќи да ги персонализирате вашите тренинзи и да го следите вашиот напредок.

Resistance System: Air – 10 levels
Digital display: Time/Reps/Calories
Rower dimension: 2450x610x357mm
Packing dimension: 1850x550x350mm=0,36CBM
Net weight: 26kg
Gross weight: 31kg
Maximum user weight: 150kg

Available on backorder