×
Clear Filters
Filter

Active Gym Aerobic step 108 х 42 х 21 cm

5,400.00 ден

Тренингот со Active Gym Aerobic step гарантира максимални резултати за намалување на телесна тежина. Најпрво се активираат мускулите на задникот и нозете, а исто така има опција да се регулира висината на Active Gym Aerobic step.
Користењето на Active Gym Aerobic step околу 30минути помага да се истрошат околу 150-250 kcal, а индикациите зависат од интензитетот на вежбите и тежината на корисникот.

Active Gym Aerobic step помага за намалување на телесна тежина и за затегнување на мускулите. Редовните вежби на овој уред помагаат за затегнување на бутовите и подобрување на целокупната форма.
Со вежбањето на Active Gym Aerobic step се стимулира циркулацијата на крвта во долниот дел од телото, кое помага за елиминирање на целулитот.
Доколку вежбањето со Active Gym Aerobic step се комбинира со соодветен режим на исхрана, гарантирано ќе постигнете одлична форма.

Информации за производот:
*Должина: 108 cm;
*Ширина: 42 cm;
*Висина: прилагодлива до 21 cm;
*Основата и платформата се специјално изработени за да не дојде до лизгање на корисникот;

4 in stock