×
Clear Filters
Filter

Active Gym Commercial Spinning Bike

34,119.00 ден

Тежина на главното тркало 23KG
Тип на цевка: Цевка од не’рѓосувачки челик 30 * 30
Цевка од не’рѓосувачки челик 30 * 60
Квадратна челична цевка 40 * 40
Вертикално прилагодување на управувачката лента : Опсег на прилагодување: 38см
Хоризонтално прилагодување на опсегот на прилагодување на рачката: 8,5 см
Вертикално прилагодување на седиштето : 50cm

Хоризонтално прилагодување на седиштето: 6.5CM преголеми централни
Оска : Дијам. : 40мм
Јадро на вратило на педалата : Дијам : 18мм
Н.В.: 68 кг Г.В.:72 кг
Големина на пакување : 109 * 24 * 78,5cm Големина на склопот 125 * 66 * 115cm